A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ, ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, КУЛЬТУРИ, ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ, СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ, АДМІНІСТРАТИВНО-ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ, ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКОННОСТІ, ПРАВОПОРЯДКУ, ОХОРОНИ ПРАВ, СВОБОД І ЗАКОННИХ ІНТЕРЕСІВ

Дата: 30.08.2021 16:43
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису

30 серпня під головуванням Алли МУСІЄНКО, відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян.

         На засіданні були присутні депутати міської ради Ігор ГУМЕНЮК, Сергій ЗАВГОРОДНІЙ, Ольга ПЕТРОВА та Сергій ПОБИВАЙЛО.

         Народні обранці обговорили  питання охорони здоров’я, а саме Програми надання якісної вторинної медичної допомоги населенню Кролевецької міської територіальної громади на 2021 рік. У депутатів виникло багато питань до директора закладу в частині фінансування закладу, забезпеченості медикаментами, проведення ремонтів відділення, забезпечення кадрами тощо.

На передодні першого вересня депутати розглянули низку освітянських питань, що стосуються безпечного та якісного харчування в закладах освіти Кролевецької міської радита  вартості харчування дітей у закладах освіти. Крім того депутати затвердили передавальні акти  по Буйвалівській гімназії,ЗДО №2, ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 та закладів позашкілля. Також були внесені зміни до Програми розвитку освіти Кролевецької територіальної громади на 2021 рік.  З усіх вищезгаданих питань доповідачем виступав начальник відділу освіти Кролевецької міської ради Станіслав МАСАЛИГА.

     Окремо депутати розглянули та затвердили питання “Про внесення змін до Програми розвитку культури, туризму, охорони культурної спадщини на території Кролевецької міської територіальної громади на період 2021-2023 років.” Доповідав начальник відділу культури і туризму Кролевецької міської ради Ігор ГУМЕНЮК.

     Усього комісією розглянуто та погоджено 15 питань порядку денного.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь