A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ВІДБУЛАСЬ ЩОРІЧНА СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ.

Дата: 30.08.2021 18:06
Кількість переглядів: 1152

Фото без опису

Сьогодні, 30 серпня на базі опорного закладу  "Кролевецький ліцей №3"

Кролевецької міської ради відбувся масштабний освітянський захід – конференція педагогічних працівників на якій освітяни спільно з представниками органів влади, місцевого самоврядування обговорили усі складові організації успішного, ефективного та здорового освітнього середовища на Кролевеччині.

Привітати учасники педагогічної конференції завітали Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, керуючий справами Конотопської районної ради Юрій ЦИКАЛ та інші поважні гості.

Віктор Григорович подякував усім освітянам від себе особисто та депутатського корпусу Кролевецької міської ради за самовіддану працю, оптимізм, підготовку до нового навчального року. Побажав міцного здоров'я, натхнення і сили,невичерпної творчої енергії, любові до своєї справи, вдячних учнів та їхніх батьків.

Кролевецький міський голова акцентував увагу присутніх на тому, що в країні проводяться реформи, в тому числі і в галузі освіти. Держава ставить певні вимоги, рамки, урізаючи субвенції з державного бюджету.  В цих умовах депутатами міської ради, за що він дуже вдячний їм, приймаються непопулярні рішення щодо перепрофілювання, оптимізації, об’єднання  навчальних, позашкільних закладів. І це не забаганки чи економія коштів. Це єдиний, конструктивний вихід із ситуації яка склалася в умовах нинішнього демографічного  та економічного стану, оскільки в центрі освіти повинна бути дитина, якість її  всебічного розвитку   інтелектуального і  духовного.

Також, Віктор ЛЕХМАН виконав приємну місію: за дорученням Президента Національної академії наук України Василя Григоровича КРЕМЕНЯ кращим освітянам вручив Знак «Ушинський К.Д.» та Почесні Грамоти Національної академії наук України.

Вдалого та успішного  НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь