A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ДЕСЯТІЙ ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.08.2021 16:39
Кількість переглядів: 1196

Фото без опису

Сьогодні, 31 серпня, відбулася десята позачергова сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання. Провів пленарне засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. На засіданні були присутні 24 депутати із 26 обраних. В роботі сесії взяли участь Олександр КОВТУНкерівник Конотопської окружної прокуратури та Сергій ЧУХИЛЬ - начальник Кролевецького відділу Конотопської окружної прокуратури

На початку засідання представник територіальної виборчої комісії Олександр ЯЛИННИЙ зачитав Постанову Кролевецької міської територіальної виборчої комісії №3 від 30 серпня 2021 року про визначення наступного за черговістю депутата по виборчому округу №2 Сумської обласної організації ВО «Батьківщина» Аліну ОВСІЄНКО в зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Станіслава ЖОЛОБКА. Міський голова вручив депутатське посвідчення та нагрудний знак Аліні Вікторівні.

На порядок денний було винесено більше 63 питань, які стосувались бюджету, економічного і соціального розвитку, сфери надання медичних послуг, освіти, фізичної культури і спорту, культури та туризму, соціального захисту населення, комунального майна та земельні питання.

Депутати заслухали та взяли до відома доповідь керівника Конотопської окружної прокуратури Про результати діяльності Конотопської окружної прокуратури на території Кролевецької міської територіальної громади за 6 місяців 2021 року. Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН привітав Олександра КОВТУНА, який напередодні відсвяткував свій день народження.

Одноголосно депутати погодили виділення коштів соціальній сфері, а саме: на придбання ліків, забезпечення безкоштовного пільгового зубопротезування ліквідаторам аварії на ЧАЕС, для здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд залізничним та автомобільним транспортом. Також,  задовольнили клопотання депутатів про виділення коштів на виконання своїх депутатських повноважень на загальну суму більше 158 тис.грн. (на потреби дошкільних виховних закладів, придбання та встановлення камер відеоспостерень та ін.)

             У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав питання, що стосувалися бюджету, економічного і соціального розвитку, освіти, фізичної культури і спорту, культури та туризму, соціального захисту населення. Було внесено зміни до ряду рішень та Програм.

Міський голова Віктор ЛЕХМАН подякував присутнім за злагоджену та продуктивну роботу, як на постійних комісіях так і безпосередньо у сесійній залі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь