A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ У С. ТУЛИГОЛОВЕ ВІДКРИЛИ ОНОВЛЕНЕ ПРИМІЩЕННЯ ПУНКТУ ПОСТІЙНОГО БАЗУВАННЯ БРИГАДИ ЕКСТРЕНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 02.09.2021 08:02
Кількість переглядів: 1617

Фото без опису

01 вересня 2021 року для села Тулиголове стало знаковим. Велике свято – День знань – співпало з досить приємною подією:  здійснено переведення пункту постійного базування (ППБ) бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги Кролевецької підстанції Конотопської станції Е(Ш)МД КНП СОР «Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» з с. Ярославець до с. Тулиголово. Для базування бригади виділено дві кімнати в приміщенні колишньої сільської ради. 

          У заходах взяли участь: Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН,  директор Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  Анатолій АЛЕКСАНДРЕНКО, завідувачка Конотопської станції Е(Ш)МД Наталія ЮВЧЕНКО, старший фельдшер Кролевецької підстанції Конотопської станції Е(Ш)МД Микола ШУМИЛО, староста села Тулиголове Олексій САМОЙЛЕНКО, працівники ППБ та жителі села.

           Анатолій АЛЕКСАНДРЕНКО пояснив, що базування у с.Тулиголове пункту ППБ дозволить не лише значно поліпшити умови праці та перепочинку медичних і немедичних працівників служби «103», а й суттєво покращити показники вчасності доїзду бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги до населення ближніх сіл та міста Кролевецької МТГ. З переносом ППБ в с. Тулиголово збільшується зона обслуговування, кількість населення для обслуговування зросте з 2,5 тис. до 4,5 тис. (в зону обслуговування ввійдуть села Бистрик, Дубовичі з прилеглими селами) значно покращиться і зросте зона реагування на автомагістралі Кіпті – Бачівськ та швидке прибуття в разі НС, ймовірне збільшення навантаження на бригаду і в свою чергу зменшить навантаження на бригади м.Кролевець, які працюють зі значно більшим навантаженням. Особовий склад працівників пункту складають в основному жителі с. Тулиголово (6 з 9), які неодноразово звертались з проханням про покращання умов праці. Це збереже кадровий потенціал ППБ.

              Також, високопосадовець пообіцяв на початку 4 кварталу поточного року придбати  для Тулиголівського ППБ сучасного повноприводного, повністю укомплектованого санітарного автомобіля Volkswagen Crafter, а сьогодні подарував сучасний комп’ютер та електрочайник.

 

Як відзначив Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, покращення якості надання медичної допомоги постійно перебуває у центрі уваги міської влади. Подякував Анатолію АЛЕКСАНДРЕНКО  за тісну співпрацю  та висловив сподівання на відкриття нових ППБ на Кролевеччині. Подякував депутатському корпусу Кролевецької міської ради за  надання фінансової допомоги для закупівлі матеріалів на облаштування кімнат, а працівникам пункту екстреної (швидкої) медичної допомоги за виконання ремонтних робіт, які вони провели власними силами.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь