A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРОВЕДЕНО НАРАДУ З ПРАЦІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Дата: 08.09.2021 17:26
Кількість переглядів: 1208

Фото без опису

Навчальний 2021-2022 рік на Кролевеччині  розпочався у звичайному форматі:  діти навчаються, виховуються   в шкільних, дошкільних, позашкільних навчальних закладах. Однак варто розуміти, що наближається період, коли очікується збільшення захворюваності на гострі респіраторні вірусні хвороби, в тому числі на COVID-19.  Залежно від особливостей епідемічної ситуації, форма навчання  може змінитися на жовтий рівень епідемічної небезпеки (середній рівень захворюваності).

Тому,сьогодні,  8 вересня відбулася оперативна нарада з керівниками  закладів освіти щодо активізації проведення вакцинації серед педагогічних працівників. Провів нараду Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН.

На нараді було зазначено, що на сьогодні у відсотковому виразі проведено щеплення проти COVID-19 - 52% працівників закладів освіти.

Керівництво міської ради, медичні фахівці закликали всіх освітян дотримуватися протиепідемічних заходів і обрати щеплення, як один із найефективніших засобів профілактики поширення коронавірусної інфекції. Вакцинуйтеся з турботою про себе та оточуючих.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь