Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР ЛЕХМАН ВЗЯВ УЧАСТЬ У ПІДПИСАННІ МЕМОРАНДУМУ ПРО ПАРТНЕРСТВО ТА СПІВПРАЦЮ

Дата: 09.09.2021 13:50
Кількість переглядів: 1170

Фото без опису

В рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» між ГУНП у Сумській області та територіальними громадами Сумщини підписано меморандум про партнерство та співпрацю. Основною метою документу є спільна робота на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території громади.

Участь у заході взяли керівники Сумщини, ГУНП у Сумській області, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, очільники територіальних громад.

Згідно меморандуму, громада забезпечує поліцейського офіцера місцем роботи, маркує службовий автомобіль розпізнавальними знаками належності до громади. Заробітну плату, оснащення, планшет, доступ до бази даних, підтримку додатковими силами і засобами бере на себе поліція. Поліцейський офіцер громади 90% часу проводитиме у громаді і буде підзвітний їй. Це буде працівник поліції з усіма передбаченими правами і обов’язками, але житиме і працюватиме він у громаді, якій і надаватиме послуги: від оформлення ДТП до затримання злочинця.

Нагадаємо, що у червні цього року в День дільничного офіцера поліції  в рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" на території Кролевецької МТГ відбулося урочисте відкриття першої поліцейської станції у селі Тулиголове.

Докладніше: https://sorada.gov.ua/actual/actual/21772-2021-09-09-10-24-53.html

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь