A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ ГАЗОВОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 10.09.2021 14:24
Кількість переглядів: 1162

У неділю своє професійне свято відзначатимуть працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Сьогодні, 10 вересня Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, керуючий справами Конотопської районної ради Юрій ЦИКАЛ відвідали урочистості з нагоди професійного свята працівників Шосткинського відділення м.Кролевець АТ «Сумигаз».

Вітаючи зі святом, міський голова відзначив, що працівники газової служби своєю напруженою повсякденною працею, фаховими здібностями та небайдужістю до запитів людей реалізують важливі в обраній сфері завдання. Щира вдячність вам за це! Здоровя, вдячних споживачів, затишку і добробуту у родинах та Божої благодаті – побажали керівники міста та району.

Керівник Шосткинського відділення м.Кролевець АТ «Сумигаз» Олександр БОЖАВЕЛЬ згадав про кожного працівника, ветеранів, ветеранів-керівників їх неоціненний вклад в загальну справу і побажав всім мирного неба, міцного здоров’я, затишку, достатку, сімейного щастя і всіх земних гараздів.

За сумлінність, досягнуті показники в роботі, та з нагоди професійного свята кращі представники галузі отримали почесні грамоти від керівництва району,   міста та газового господарства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь