Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ОДИНАДЦЯТІЙ ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 14.09.2021 13:31
Кількість переглядів: 1502

Фото без опису

Сьогодні, 14 вересня, відбулась одинадцята позачергова сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання. Провів пленарне засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. На засіданні були присутні 19 депутатів із 26 обраних. В роботі сесії взяв участь Сергій ЧУХИЛЬ - начальник Кролевецького відділу Конотопської окружної прокуратури.

 

          На порядок денний було винесено  11 питань, які стосувались бюджету, економічного і соціального розвитку, сфери освіти, фізичної культури і спорту, культури та туризму та  комунального майна.

         Одноголосно депутати погодили виділення більш ніж 1,556 млн.грн.  на співфінансування субвенції на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів " по об'єкту "Капітальний ремонт  будівлі ОЗ "Кролевецький ліцей № 3" Кролевецької міської  ради  та 49 тис.грн. для виготовлення проєктно-кошторисної документації та експертного звіту по проєкту «Індивідуальний тепловий пункт опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» Кролевецької міської ради.

           У ході пленарного засідання депутатський корпус одноголосно підтримав зміни до Програм, що стосувалися бюджету, економічного і соціального розвитку, освіти, культури і туризму. 

            Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН подякував всім депутатам за конструктивну  роботу та запросив відвідати святкові заходи XXV ювілейного  Міжнародного літературно - мистецького фестивалю «Кролевецькі рушники» який відбудеться на Кролевеччині 17-19 вересня 2021 року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь