A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРЕДСТАВНИКИ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ВШАНУВАЛИ ПАМЯТЬ ГЕРОЇВ-ПАРТИЗАН У ПУТИВЛІ.

Дата: 22.09.2021 17:52
Кількість переглядів: 1239

Традиційно на Сумщині – колисці партизанської слави – відбулися урочистості з нагоди вшанування партизан та підпільників часів Великої Вітчизняної війни. До заходів у Путивлі долучилися керуючий справами виконавчого комітету Кролевецької міської ради Олег ХАЛЕЦЬКИЙ та голова ветеранської організації Кролевеччини Віктор ДІСКОВСЬКИЙ.

«В роки фашистської окупації Сумщина була одним з головних центрів масового партизанського руху. Ми – нащадки переможців, нащадки справжніх Героїв. Віддаючи шану нашим дідам і прадідам, що врятували світ від фашизму, ми повинні виховувати сучасне покоління українців у любові до своєї рідної землі» - звернувся до присутніх голова Конотопської районної ради Віктор БИК.

Загалом захід пройшов на високому рівні. Делегації з міста Суми, представники Шосткинської, Глухівської, Конотопської та інших громад, гості з Полтавщини та західних регіонів України – разом сьогодні схилили голови перед подвигом наших предків. Поклали квіти до пам'ятника Сидору Ковпаку, Семену Руднєву та до Монументу «Партизан Великої Вітчизняної війни» в історичному меморіальному комплексі «Спадщанський ліс – партизанський заповідник».

Також для всіх присутніх була організована польова кухня, інсталяції подій Великої Вітчизняної війни та святковий концерт.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь