A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

5 ЖОВТНЯ ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ ПІДПРИЄМЦІВ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ КП «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК» КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, З ВЛАДОЮ МІСТА.

Дата: 05.10.2021 15:26
Кількість переглядів: 1636

Фото без опису

Зустріч провів Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, за участі заступника Олега ШПРИНДЕЛЯ, директора ринку Ганни КОВАЛЕНКО, депутатів Кролевецької міської ради Оксани НАЗАРЕНКО, Оксани ПИЛИПЕНКО, Євгена ТРИГУБА, Володимира ДЕМЧЕНКА та Еседуллаха ХАНАЛІЄВА.

Головне, що дуже хвилює підприємців - це право власності на модулі які вони будують, чи вже побудували на території комунального ринку. Міський голова запевнив, що це питання буде вирішуватися виключно в інтересах забудовників, тобто підприємців.

В свою чергу очільник громади зауважив, що з метою забезпечення економічної стабільності та уникнення можливої збитковості комунального підприємства, на сьогоднішній день є необхідність перегляду тарифів за послуги КП «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК»

Дуже жваво та емоційно пройшли обговорення. Було заслухано та розглянуто всі пропозиції присутніх. В результаті, замість запропонованої керівництвом ринку ціни в 60 грн. за метр квадратний оренди торгівельного місця, було досягнуто порозуміння та погоджено ціну 50 грн.

Заступник міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ запевнив присутніх, що розвиток комунального ринку є в пріоритеті місцевої влади. Разом з депутатським корпусом будуть знаходити всі можливі шляхи для створення необхідних для цього передумов.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь