A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

20 ЖОВТНЯ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ, ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, КУЛЬТУРИ, ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ, СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ.

Дата: 21.10.2021 11:02
Кількість переглядів: 1400

Фото без опису

Провів засідання секретар комісії Ігор ГУМЕНЮК. Також участь у роботі комісії взяли депутати Кролевецької міської ради Ольга ПЕТРОВА, Сергій ПОБИВАЙЛО та Аліна ОВСІЄНКО.

Депутатами розглянуто та пропонується до розгляду на пленарному засіданні сесії Кролевецької міської ради ряд важливих питань, таких як затвердження статуту Кролевецької міської територіальної громади, утворення старостинських округів на території Кролевецької міської територіальної громади, затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости, затвердження Положення про старосту старостинського округу Кролевецької міської територіальної громади, тощо.

Жваве обговорення викликало питання про реорганізацію КП "ЦПМСД" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом приєднання до КП "КРОЛЕВЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. Остаточне рішення приймуть депутати Кролевецької міської ради на своєму засіданні 22 жовтня.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь