Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

20 ЖОВТНЯ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ, ФІНАНСІВ, ЦІН ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО І КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ, ПЛАНУВАННЯ ТА ОБЛІКУ

Дата: 21.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 1477

Фото без опису

Провів засідання - голова постійної комісії Віктор КАМІНСЬКИЙ. Присутні члени комісії Дмитро КОВАЛЬОВ, Олександр ДЯЧОК, Володимир ДЕМЧЕНКО. Серед головних питань – прийняття коштів з Сумського обласного бюджету на придбання житла для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, у сумі 2 700 000 грн.

Збільшено за рахунок перерозподілу видатки на безкоштовні пільгові рецепти (хворих на психіатричні захворювання), а також додатково виділено кошти для придбання швидких тестів для виявлення антигенів короновірусу.

Також розглянули та погодили направлення коштів передбачених на виконання депутатських повноважень. Кошти спрямовано переважно на покращення матеріально-технічної бази закладів освіти громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь