A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ЧОТИРНАДЦЯТІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.10.2021 08:33
Кількість переглядів: 1391

Фото без опису

22 жовтня відбулося пленарне засідання чотирнадцятої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.

Засідання провів міський голова Віктор ЛЕХМАН. На сесії були присутні 24 із 26 обраних депутатів. У пленарному засіданні також взяли участь заступники міського голови, керуючий справами виконкому, старости, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації та правоохоронних органів.

Перед початком роботи сесії голова Кролевецької міської територіальної виборчої комісії Людмила МЕНЯЙЛО зачитала Постанову про обрання депутатом Кролевецької міської ради Сергія ПЕТРУСЕНКА (ПП «Слуга народу» замість Алли МУСІЄНКО, яка склала свої повноваження). Кролевецький міський голова привітав новообраного депутата та побажав йому наснаги у роботі.

Фото без опису

Також секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ повідомив про дострокове припинення повноважень депутата Кролевецької міської ради восьмого скликання Олександра БОБРОВИЦЬКОГО за його особистою заявою. Наступний за черговістю депутат набере повноваження після прийняття відповідного рішення міською виборчою комісією.

Депутатами затверджено статут Кролевецької МТГ, утворено 16 старостинських округів на території Кролевецької міської територіальної громади (як передбачено законодавством, виходячи з чисельності населення) та затверджено на посади 16 старост, внесено зміни до структури апарату Кролевецької міської ради та її виконавчого комітету

Жваве обговорення викликало питання про реорганізацію КП "ЦПМСД" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ шляхом приєднання до КП "КРОЛЕВЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ. Багато з присутніх депутатів висловили занепокоєння щодо наслідків такого рішення, можливість його реалізації в період пандемії. Начальник відділу охорони здоров’я Кролевецької міської ради Наталія СРІБРАНЕЦЬ відповіла на всі запитання та зробила наголос на якості надання медичних послуг, збереженні пакетів послуг, а отже і лікарні вцілому. Також зачитала роз’яснення Національної служби здоров’я України щодо переходу сімейних лікарів та декларацій заключених з пацієнтами у разі об'єднання двох медичних ланок. В результаті голосування рішення прийнято більшістю депутатів, троє з присутніх утрималося.

Розглянуто блок економічних, комунальних та земельних питань.

Фото без опису

Прийнято кошти з Сумського обласного бюджету на придбання житла для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, у сумі 2 700 000 грн.

Загалом розглянуто 60 питань порядку денного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь