A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ЗАСІДАННІ МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ ТЕБ та НС

Дата: 23.10.2021 09:35
Кількість переглядів: 1469

Фото без описуФото без опису

Під головуванням заступника міського голови Олега ШПРИНДЕЛЯ 22 жовтня відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заслухали секретаря комісії Віталія ТКАЧЕНКА, який повідомив про перехід Сумської області до «червоної» зони та передбачені у зв’язку з цим обмеження.

Головний лікар Сергій ПОБИВАЙЛО наголосив, що епідемічна ситуація в громаді стрімко погіршується та зауважив, що вакцинація на сьогодні є найефективнішим способом протидії COVID-19.

Відтак на території Кролевецької МТГ з 23 жовтня діятимуть обмежувальні заходи передбачені Постановою КМУ № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Всі навчальні заклади, в тому числі позашкілля до кінця жовтня навчатимуться дистанційно, окрім дошкільних навчальних закладів та 1-4 класів шкіл.

Обмеження «червоної» зон не поширюватимуться на ті заклади, де персонал та відвідувачі вакциновані, мають негативний тест або підтвердження нещодавно перенесеної хвороби. Детальніше про це у Постанові за посиланням.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1236-2020-п#Text

Додатково місцева комісія обмежила роботу розважальних закладів, кафе та ресторанів до 23-00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь