Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 01.11.2021 16:21
Кількість переглядів: 1850

Фото без опису

1 листопада, відбулася позачергова п’ятнадцята сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання, яку провів Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. На засіданні були присутні 17 із 26 обраних депутатів.

В засіданні також взяли участь заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, представники засобів масової інформації.

Розглянуто та погоджено 7 питань порядку денного, а саме:

- безоплатно прийнято у власність територіальної громади в особі Кролевецької міської ради кисневі концентратори "БІОМЕД" (JAY-10 з подвійним потоком та цифровим датчиком О2) для КП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Кролевецької міської ради - 12 шт., для КП "Кролевецька лікарня" Кролевецької міської ради – 4 шт. та ТОВ "Центр сімейної медицини "Мій лікар" – 2 шт.

- безоплатно прийнято у власність територіальної громади в особі Кролевецької міської ради та передано на баланс і в користування на праві оперативного управління відділу освіти Кролевецької міської ради комплекс будівель, що розташовані по бульвару Шевченка, 55 м. Кролевець (колишня сан.станція).

- прийнято кошти з державного бюджету для придбання машини дорожньої комбінованої МДКЗ у сумі 2 100 000 грн., а також для придбання технологічного обладнання для харчоблоків Кролевецького ліцею № 3 та Кролевецької спеціалізованої школи І—ІІІ ступенів № 1 у сумі 450 000 грн. та 300 000 грн. відповідно. Згідно цього зроблено і відповідні зміни до місцевих програм.

- заслухано депутата від ПП "СЛУГА НАРОДУ" Дмитра БОЧАРОВА, який запропонував звернутися до Верховної ради України щодо забезпечення законодавчих змін, які дозволять створити додаткові джерела наповнення місцевих бюджетів.

Всі рішення прийнято одноголосно. 

Міський голова подякував депутатам за оперативність у прийняттті надзвичайно важливих питаннь для громади.

Засідання сесії проведено з дотриманням всіх карантинних вимог.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь