A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У ШКОЛАХ КРОЛЕВЕЧЧИНИ  ПРОДОВЖЕНО ДИСТАНЦІЙНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ ДЛЯ УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ ДО 14 ЛИСТОПАДА

Дата: 05.11.2021 09:32
Кількість переглядів: 1964

 

Фото без опису

Під час позачергового засідання Сумська обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з високим рівнем захворюваності учнів та педагогічних працівників рекомендувала закладам загальної середньої освіти продовжити дистанційну форму навчання для учнів 1-11 класів до 14 листопада 2021 року (крім учнів спеціальних шкіл)

 

У своєму виступі в.о. генерального директора Сумського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Володимир ЗБАРАЖСЬКИЙ повідомив, що Сумщина станом на сьогодні за показником захворюваності знаходиться на першому місці.

 

«Станом на сьогодні на Сумщині показник захворюваності 1385 хворих на 100 тис. населення, – зазначив Володимир Збаражський. – Однак, за останні два тижні зменшилася кількість хворих у категорії 10-17 років. Тобто це значить, що карантинні обмеження діють і маємо надію, що захворюваність буде знижуватися».

 

Директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Вікторія ГРОБОВА повідомила, що на сьогодні в області хворіють 218 дітей і 277 освітян.

 

Після засідання обласної комісії міський голова Віктор ЛЕХМАН заслухав членів місцевої комісії ТЕБ та НС. Присутні, після обговорення ситуації, одноголосно підтримали  рішення обласних колег.

 

Також вирішено посилити  контроль виконання на території Кролевецької МТГ обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктами 22, 3 та 35 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами).

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь