A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

25 ЛИСТОПАДА ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ОСВІТИ, ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я, КУЛЬТУРИ, ФІЗКУЛЬТУРИ І СПОРТУ, СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ.

Дата: 25.11.2021 17:42
Кількість переглядів: 810

Фото без опису

Провела засідання голова комісії Ольга ПЕТРОВА. Також участь у роботі комісії взяли депутати Кролевецької міської ради Ігор ГУМЕНЮК, Сергій ПОБИВАЙЛО, Сергій ЗАВГОРОДНІЙ, Сергій ПЕТРУСЕНКО та Аліна ОВСІЄНКО.

Депутатами розглянуто та пропонується до розгляду на пленарному засіданні сесії Кролевецької міської ради ряд важливих питань, таких як відшкодування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування для неврологічних хворих, забезпечення закладів освіти, культури, медицини твердим паливам, покращення харчування в закладах освіти, тощо.

Також депутатам на сесії буде запропоновано направити звернення до Міністерства охорони здоров'я України та Сумської обласної державної адміністрації щодо дотримання забезпечення рівних прав у частині отримання своєчасної екстреної медичної допомоги мешканцям Кролевецької міської територіальної громади. Члени комісії одностайні в думці, що при зверненні за екстреною медичною допомогою пацієнт має право щодо вільного вибору медичного закладу для отримання своєчасної кваліфікованої медичної допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь