Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВКОТРЕ НАГОЛОСИВ НА ВАЖЛИВОСТІ ВАКЦИНАЦІЇ ПРОТИ COVID-19

Дата: 25.11.2021 18:59
Кількість переглядів: 1659

Фото без опису

 

Вакцинація залишається одним з головних способів боротьби з COVID-19. Про це неодноразово наголошує Кролевецький міський голова під час проведення апаратних нарад з керівниками структурних підрозділів, керівників комунальних підприємств, установ, організацій.

 

«Здоров’я кролевчан – це пріоритет №1 в нашій роботі, тому важливо нарощувати темпи вакцинації. Для цього закладами охорони здоров’я Кролевеччини налагоджена вся необхідна інфраструктура, відкрито пункти щеплення та завезено необхідну кількість безпечних вакцин. Це дозволяє робити щеплення всім, хто цього бажає. Чим більше людей вакциновано, тим нижча вірогідність запровадження посилених карантинних заходів. Наведу приклад страшної статистики: серед хворих, які потрапили до реанімації із тяжким перебігом хвороби та супутніми ускладненнями - 98,4% були повністю не вакциновані. На жаль в третю хвилю пандемії в Кролевецькій від COVID-19 померло 33 людини. І серед них жодна не була вакцинована» - зазначив Віктор ЛЕХМАН.

 

Окрім того, міський голова наголошує на важливості вакцинації освітніх колективів для безпечного проходження освітнього процесу.

Очільнику міської ради доповіли, що темпи вакцинації на території поступово збільшуються, в тому числі за рахунок достатньої кількості вакцин. Загалом на території міської громади вже зроблено більше 18 тис. щеплень, з яких першу дозу отримали 10,5 тисячі осіб (39,8%), другу дозу – 7,5 тисяч осіб (28,6%). Якщо раніше станом на 01.10.2021 року в середньому щеплювались 65 чоловік на добу, то в листопаді, наприклад з 08.11 по 14.11 – по 230 чол., з 15.11 по 21.11 – по 250 чол. за останні 3 дні – по 300 людей щодня.

За інформацією начальника відділу освіти Кролевецької міської ради всі працівники закладів загальної середньої освіти стовідсотково вакцинувались, що дало змогу на нашій території де встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки з 22 листопада повноцінно запрацювати закладам загальної середньої освіти, окрім Тулиголівського ліцею де учні 5-9 класів продовжили навчання дистанційно.

 

За оперативними даними на 25.11.21 року на стаціонарному лікуванні хворих 39, з підозрою - 4.

В реанімаційному відділенні - 6, на ШВЛ - 2.

Одужало 8 осіб

За минулу добу захворіла 1 людина та ще 2 під підозрою. Всі три особи не вакциновані.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь