A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ОПТИЧНИЙ ІНТЕРНЕТ У СЕЛАХ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 03.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 1734

Фото без опису

У рамках бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості» вже відбувається підключення закладів соціальної інфраструктури (закладів освіти, бібліотек, медичних закладів, тощо) до широкосмугового інтернету з використанням волоконно-оптичних технологій

2 грудня підключили та протестували інтернет у селі Любитове. Відтепер доступ до інтернету є у сільському клубі та фельдшерсько-акушерському пункті. Також наразі стало можливим підключитися до інтернет-провайдера і домогосподарствам що в населеному пункті.

Загалом проведено тендерні торги на отримання послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету до сіл Білогриве, Буйвалове, Гречкине, Добротове, Зазірки, Камінь, Литвиновичи, Локня, Любитове, Майорівка, Погорілівка, Ярове та Ярославець.

Тож найближчим часом сподіваємося подолати цифровий розрив та створити рівні можливості доступу до інтернет мережі на теренах Кролевецької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь