A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ВІСІМНАДЦЯТІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 17.12.2021 17:17
Кількість переглядів: 2634

17 грудня, відбулося пленарне засідання вісімнадцятої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання, яку провів Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. На засіданні були присутні 18 із 26 обраних депутатів.

В засіданні також взяли участь заступники міського голови, керівники структурних підрозділів, представники засобів масової інформації.

Розглянуто та погоджено 34 питання порядку денного.

Перед початком роботи міський голова вручив грамоти депутатам, з нагоди Дня місцевого самоврядування, який відзначали на початку місяця.

Після відкриття сесії присутні вшанували пам'ять Олексія Гребенюка - нашого земляка, героя який загинув 3 роки тому під час виконання бойового завдання, хвилиною мовчання.

На засіданні депутатами прийнято рішення про два надзвичайно важливих для громади придбання – сміттєвоз для КП «Ремдільниця» та будинок для розвитку сімейних та інших форм виховання (дитячий будинок сімейного типу). Докладніше про це ми напишемо окремо після підписання відповідних договорів.

Загалом сесія пройшла досить жваво. Депутати дискутували, задавали питання доповідачам. Переважно наразі усіх хвилюють зміни в галузі медицини та належне утримання закладів освіти.

Заслухали два депутатських виступи. Дмитра КОВАЛЬОВА – щодо закону № 5600 про внесення змін до податкового кодексу та Сергія ПЕТРУСЕНКА – щодо програми Президента України єПідтримка.

Також на сесії був присутній директор ДПТНЗ "Реутинський професійний аграрний ліцей" Валерій ЧЕЧЕЛЬ. Під час свого виступу він розповів, що вже найближчим часом заклад перейде від фінансування з державного бюджету до обласного. Це однозначно потягне за собою оптимізацію професійно-технічної освіти в Сумській області. Валерій Васильович розповів про можливі загрози для ліцею та висказав своє бачення щоб уникнути втрати закладу. Депутати взяли інформацію до відома. Вони налаштовані детально вивчити дане питання та всіляко сприяти його позитивному вирішенню.

Дякуємо всім депутатам за конструктивну роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь