A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

21 ГРУДНЯ ПЕДАГОГИ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ ПІД ЯЛИНКУ ВІД ГОЛОВИ СУМСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ДМИТРА ЖИВИЦЬКОГО

Дата: 22.12.2021 10:30
Кількість переглядів: 3010

Фото без опису

За словами голови ОДА, у межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації на умовах співфінансування в Сумську область доставлено 1 524 ноутбуки для 45 територіальних громад.  Конотопський район  отримав 284 прилади, з яких 66 розподілено Кролевецькій громаді.

«Ці ноутбуки ми вручаємо «під новорічну ялинку». Але це не класичні подарунки, а допомога сучасним педагогам. Адже пандемія COVID-19 триває вже другий рік і перед освітньою галуззю постали нові виклики. Щоб сприяти підвищенню якості дистанційного навчання та інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання, держава почала закуповувати ноутбуки для вчителів», – зазначив Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.

Сумській області у 2021 році виділено кошти у сумі понад 23 млн грн на придбання ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти та їх філій для організації дистанційного навчання.

Дмитро Живицький подякував громадам, які з місцевих бюджетів виділили в сукупності 4,6 млн грн співфінансування для придбання цих ноутбуків. Зокрема Кролевецькою громадою в частині спів фінансування виділено 120000 грн. Середня вартість одного ноутбука 17,9 тис. грн.

Ноутбуки оснащені усім необхідним для дистанційної роботи вчителя. Тож сподіваємося, що навчальний процес стане сучасним та зручним не залежно від карантинних обмежень у зв’язку з пандемією COVID-19.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь