Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРОЄКТ "ДУБОВИЦЬКА СІЧ" ОЧОЛИВ РЕЙТИНГ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ ПРОЄКТІВ НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

Дата: 23.12.2021 10:25
Кількість переглядів: 2959

Фото без опису

Проєкт "ДУБОВИЦЬКА СІЧ" – очолив рейтинг обласного конкурсу проєктів у напрямку національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2022 рік

17 грудня 2021 року в Конгрес-центрі СумДУ інститути громадянського суспільства Сумщини презентували свої проєктні заявки, відбувся публічний захист. На конкурс було подано 21 проєкт. Оцінювали проєктні заявки конкурсна комісія, до складу яких входили представники організатора Конкурсу, експерти, науковці, громадські діячі відповідно до пріоритетів.

Відповідно до рішення конкурсної комісії для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання проєктів у напрямку національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2022 році, затверджено рейтинг конкурсних пропозицій, який очолює "Таборування "ДУБОВИЦЬКА СІЧ" ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ "ВОЛОНТЕРСЬКА СПІЛЬНОТА "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" та "КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ КЛУБ "ДЖУРА", керівник проєкту Микола ДОРОГІЙ.

Проєкт "Таборування "ДУБОВИЦЬКА СІЧ" є однією з авторських методик вишкільного таборування, який щороку виховує понад 100 чоловік учнівської та студентської молоді Сумської області.

На обласний конкурс проєктів управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації від Кролевецької громади також представся проєкт "ЦІКАВИЙ СВІТ ЗА МЕЖАМИ МІСТА" від ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЙ "ЦЕНТР УКРАЇНОЗНАВСТВА ГІДНІСТЬ", керівник Світлана МАРЧЕНКО та Ольга БУР.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь