A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КІНЕЦЬ РОКУ – ЧАС ПІДБИВАТИ ПІДСУМКИ.

Дата: 28.12.2021 09:30
Кількість переглядів: 2657

Фото без опису

Ми розпочнемо з головного – техніки, без якої неможливо забезпечити роботу у громаді. На це від початку каденції, а це трішки більше року, витрачено понад 8 мільйонів гривень. Переважно це кошти бюджету Кролевецької громади.

Відтак для комунальних підприємств придбано:

МАШИНА ДОРОЖНЯ КОМБІНОВАНА (КДМ) З ПІСКОРОЗКИДАЛЬНИМ ОБЛАДНАННЯМ ТА СНІГООЧИСНИМ ВІДВАЛОМ НА БАЗІ САМОСКИДА

Для вирішення надзвичайно важливого для громади питання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН звернувся до депутата Сумської обласної ради Олександра СЛЮСАРЯ. Таким чином вдалося отримати 2 мільйони 100 тисяч гривень державних коштів передбачених на соціально-економічний розвиток територій. Виділенню цих коштів сприяли народні депутати України Тетяна СКРИПКА та Михайло АНАНЧЕНКО. Також депутатським корпусом Кролевецької міської ради виділено з бюджету громади. 600 тисяч гривень для співфінансування цього придбання. КДМ – багатофункціональна спецтехніка. Її можна використовувати весь рік, і зимою, і влітку, просто змінюючи навісне обладнання.

СМІТТЄВОЗ З БОКОВИМ ЗАВАНТАЖЕННЯМ ТА ДООБЛАДНАННЯМ - ВІДВАЛОМ ДЛЯ ЧИСТКИ СНІГУ

Придбано за 1 мільйон 580 тисяч гривень. Кошти виділені депутатами Кролевецької міської ради з місцевого бюджету. Забезпечення належного санітарного стану у громаді є одним з надзвичайно важливих напрямів роботи житлово-комунального господарства.Завдяки цьому автомобілю планується максимум охопити вивезення ТПВ з приватного сектору, а не лише з багатоквартирних будинків.

МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ЕКСКАВАТОР-НАВАНТАЖУВАЧ JCB.

Придбано за 2 мільйони 350 тисяч гривень. Кошти виділені депутатами Кролевецької міської ради з місцевого бюджету. Перелічити його функції вкрай важко. Це земляні роботи, навантажувальні, пересування, розчищення, тощо. Але в першу чергу робота техніки спрямована на оперативну ліквідацію аварійних ситуацій, що виникають на мережах водопостачання та водовідведення, заміна чи прокладення нових ліній.

АВТОБУС БОГДАН -091.

Придбано за 90 тисяч гривень. Кошти виділені депутатами Кролевецької міської ради з місцевого бюджету. Автобус не новий, але в гарному стані. Буде використовуватися як заміна на випадок поломки тих, що курсують за маршрутами №1 та №3. А також як додатковий транспорт для освітянських потреб - перевезення учнів, учасників змагань, тощо.

АВТОМОБІЛЬ МЕДИЧНИЙ НА БАЗІ FIAT DUCATO. ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ СИДЯЧИХ ТА ЛЕЖАЧИХ ХВОРИХ.

Придбано за 850 тисяч гривень. Кошти виділені депутатами Кролевецької міської ради з місцевого бюджету. Населення нашої громади потребує якісної медичної допомоги, також у зв’язку з пандемією коронавірусу кількість транспортувань, особливо в заклади обласного центру, значно збільшилась, тож потреба в оновленні автомобільного парку є більш ніж актуальною

ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ МАРКИ RENAULT DUSTER придбано для КП «Кролевецька лікарня» придбано за 583 тисячі гривень. з коштів місцевого бюджету. Автомобіль значно поліпшив роботу медиків Кролевеччини.

Життєдіяльність громади забезпечують спеціальні аварійно-рятувальні автомобілі державної пожежно-рятувальної частини м. Кролевець. Їх автопарк за останній рік поповнився сучасним «Ford RANGER» що оснащений за найвищими європейськими стандартами всім необхідним спорядженням та обладнанням для проведення комплексу аварійно-рятувальних робіт, гасіння пожежі на початковій стадії до прибуття основних сил вогнеборців. та пожежною автоцистерну МАЗ на повноприводному шасі. Автомобіль вміщає значний запас вогнегасних речовин, потужний пожежний насос.

Сьогодні ці автомобілі під’їхали до будівлі Кролевецької міської ради під час підведення підсумків на засіданні сесії. Депутати були приємно здивовані та вийшли сфотографуватися біля техніки

ДЯКУЄМО ВСІМ ПРИЧЕТНИМ!!!!

СПОДІВАЄМОСЬ НА ПОДАЛЬШУ ПІДТРИМКУ ДЕПУТАТІВ УСІХ РІВНІВ У НАПРЯМКУ ВІДРОДЖЕННЯ ТА ПОЛІПШЕННЯ МАТЕРІАЛЬНОЇ БАЗИ МІСЬКИХ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь