A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ОЗ “КРОЛЕВЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ № 3" НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ З БОКУ ВЛАДИ.

Дата: 28.12.2021 09:31
Кількість переглядів: 2683

Фото без опису

Сьогодні, 27 грудня, хід виконання робіт перевірили народні депутати України Михайло АНАНЧЕНКО ( Михайло Ананченко) та Тетяна СКРИПКА ( Тетяна Скрипка) . Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН (Віктор Лехман)провів гостей територією закладу.

На реалізацію даного проекту за бюджетною програмою було виділено понад 14 млн гривень з державного бюджету на умовах співфінансування з бюджетом Кролевецької міської ради, яка виділила ще понад 3 млн. гривень. Загальна вартість проекту - 17 млн 183,6 тис грн.

Після проведення тендерних процедур, в першій половині листопада підрядна організація розпочала реалізацію програми. За невеликий проміжок часу вдалося зробити рекордно велику кількість робіт

Вже зроблено утеплення школи – це понад 3800 м. кв., та на завершальній стадії встановлення вікон та дверей – понад 1400 м. кв. Також наразі виконується облаштування пандусів відповідно до державних будівельних норм. Роботи буде завершено до кінця року

Залишиться за настанням відповідного температурного режиму провести фарбування фасаду закладу.

Дякуємо народному депутату України Михайлу АНАНЧЕНКУ, адже цей проект став .можливий завдяки його підтримки, та сприянню депутата Сумської обласної ради Олександра СЛЮСАРА ( Олександр Слюсар).

Також заклад вже отримав частину нового технологічного обладнання для харчоблоку.

Нагадаємо, кошти для цього вдалося залучити завдячуючи підтримці народної депутатки України Тетяни СКРИПКИ, яка добре знається на проблемних питаннях освітян та опікується покращення якості харчування дітей в закладах освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь