A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ПЕРШИЙ КРІОЦИЛІНДР

Дата: 10.01.2022 10:53
Кількість переглядів: 1046

Фото без опису

 

В листопаді 2021 року Сумська область отримала дві субвенції, загальною кількістю 54,5 мільйони гривень для забезпечення лікувальних закладів централізованим постачанням кисню. "Гроші підуть на забезпечення лікарень області кріоциліндрами та кисневими станціями, які будуть генерувати кисень безпосередньо в кожному лікувальному закладі. Субвенція розподіляється тільки на ті заклади, які виділили або кошти закладу, або кошти із свого бюджету і вони здійснюють проєктування і забезпечення розводки, кожної точки по кожному ліжку, а субвенція іде на базове обладнання", - сказав голова Сумської ОДА Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ. Ця сума буде розподілена на всі 20 лікарень області, де зараз лікують пацієнтів із коронавірусом

Сьогодні, 06.01.2022 року до КП «Центральна лікарня» Кролевецької міської ради доставили перший кріогенний газифікатор для збереження та подачі кисню, у якому можна накопичувати 500 л. рідкого кисню». Газифікатор холодний кріогенний – це новий великий резервуар для зберігання та подачі кисню, який заправляється, надходить до лікарні, розгалужується спеціальними шляхами та поступає до пацієнтів, що потребують кисневої терапії.

«Два кріоциліндри повністю покриють потреби лікарні в забезпечення пацієнтів киснем. Це обладнання забезпечить лікарні безперебійну роботу й при цьому не потрібно буде використовувати балони, в яких незручна заправка і велике фізичне навантаження на медичних працівників», - зауважив головний лікар Сергій ПОБИВАЙЛО. Кріоциліндр не потрібно дозаправляти, система працює безперебійно.

Для вивантаження даного обладнання техніку надав Кролевецький комбікормовий завод. Дякуємо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь