A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРЕДСТАВНИКИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ СУМСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗУСТРІЛИСЯ З МОЛОДІЖНОЮ РАДОЮ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 27.01.2022 09:46
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

26 січня 2022 року в приміщенні публічної бібліотеки Кролевецької міської ради відбулася робоча зустріч представників молодіжних консультативно-дорадчих органів Сум та Кролевця, які зацікавлені в питаннях розвитку своїх молодіжних рад.

Метою заходу стало обмін досвідом та кращими практиками в напрямі розвитку молодіжних консультативно-дорадчих органів Сумщини, напрацювання та обговорення політики розвитку молодіжних рад, визначення стратегії розвитку на подальші роки. Учасники отримали знання щодо суті, мети та завдань діяльності молодіжних рад в Україні, обговорили та визначали стратегічні напрямки, а також долучились до обговорення нормативно-правових актів щодо діяльності Національної ради з питань молоді, Радників з питань молоді, змін до Типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198.

"Молодіжна рада – це люди. І вам потрібно чітко розуміти, що, для досягнення деяких речей, доведеться боротися за це. Символічним, логічним та актуальним є те, що групу активістів Кролевеччини представляють в більшості члени молодіжної ради, адже саме цей консультативно – дорадчий орган є основним стейкхолдером у питаннях розвитку молодіжної політики. Тому, я вам бажаю успіху. Будьте розумними, дипломатичними, але трохи наполегливими, особливо, що стосується вашої роботи у молодіжній раді", - наголосив заступник Кролевецького міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь