A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Представники Кролевецької громади взяли участь у засіданні партнерства з інклюзивної зайнятості в Сумській області

Дата: 03.02.2022 08:58
Кількість переглядів: 657

Фото без опису

Вчора, 02.02.2022 у форматі ZOOM-конференції відбулося перше засідання партнерства з інклюзивної зайнятості в Сумській області. Ініціаторами створення партнерства стали Сумська обласна державна адміністрація, Сумський обласний центр зайнятості, Сумський національний аграрний університет. Таке партнерства є частиною заходів запланованих в рамках реалізації проєкту Міжнародної організації праці «Розширення можливостей працевлаштування через розвиток зеленого та крафтового туризму в межах «Туристичного Трикутника Сумщини». Партнерство має на меті розвиватися та продовжувати своє активне функціонування і по закінченню проєкту, розширюючи напрями співпраці, включаючи нові перспективні сектори економіки, залучаючи інші громади Сумської області.

Учасниками засідання були представники Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного центру зайнятості та їх філій в громадах, Сумського національного аграрного університету, представники територіальних громад області. Кролевеччину представляли заступник міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ,  начальник відділу економічного розвитку та інфраструктурних проєктів Тетяна ХАРИТОНОВА та начальник відділу культури та туризму Ігор ГУМЕНЮК.

У ході засідання були представлені перші результати моніторингу виконання проєкту «Розширення можливостей працевлаштування через розвиток зеленого та крафтового туризму в межах «Туристичного трикутника Сумщини», присутніх ознайомили з перспективними бізнес-проєктами, що були розроблені учасниками першого тренінгу "Розпочни власний бізнес".

Тетяна Харитонова повідомила про результати першого тренінгу, шо пройшов на Кролевеччині минулого тижня та інформувала, що на сьогодні розпочато реєстрацію бажаючих взяти участь у другому тренінгу та скористатися можливістю отримати грант у сумі 3000 дол. США на відкриття власної справи та популяризації розвитку туризму та крафтового виробництва на Кролевеччині. Зареєструватися на другий тренінг можна за посиланням 

https://docs.google.com/forms/d/190uAXsjHUKK6DxUUhW0hGZv4pRO_3q1nR_dV0_jyvLA/viewform?edit_requested=true&pli=1

Підсумовуючи результати В’ячеслав ЖОВТЯ наголосив на важливості Партнерства, що сприятиме створенню робочих місць, підвищенню рівня самозайнятості населення, формуванню нових туристичних об’єктів та маршрутів, що в свою чергу підвищить привабливість Кролевеччини для залучення інвестицій в розвиток громади.

Фото без опису                    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь