A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЧЧИНА СТАНЕ УЧАСНИКОМ ІНІЦІАТИВИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО ЩОДО РЕКОНСТРУКЦІЇ ХАРЧОБЛОКІВ В ОПОРНИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ РЕГІОНІВ

Дата: 09.02.2022 17:00
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Сьогодні, 09 лютого, міський голова Віктор ЛЕХМАН взяв участь у нараді, що відбулася на території Кролевецької спеціалізованої школи І—ІІІ ступенів № 1 за участю заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Олени БОЙКО, представника департаменту освіти та науки Сумської ОДА Наталії ЛОБОДИ, відділу освіти Кролевецької міської ради з питання реконструкції харчоблоків в опорних закладах освіти регіонів.

Так у 2022 році запроваджено нову ініціативу Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО щодо реконструкції харчоблоків в опорних закладах освіти регіонів. На території Кролевецької громади більшість закладів потребують такої реконструкції. Тож сьогодні було проведено інспектування майбутніх учасників програми представниками різних гілок влади для того, щоб визначити які заклади освіти за технологічними, конструктивними параметрами можуть стати учасниками програми з реконструкції харчоблоків на Сумщині.

 На сьогодні облдержадміністрація спільно з органами місцевого самоврядування визначає пріоритетні об’єкти, які можуть вже в цьому році потрапити до президентської програми. Обов’язковою умовою щодо участі у даній програмі є співфінансування реконструкції харчоблоку за рахунок місцевих бюджетів, а також дотримання стандартів щодо харчування та облаштування відповідного простору в школах, які затверджені Міністерством розвитку громад та територій.

Кролевеччина зацікавлена бути учасником даної програми і вже зроблено перші кроки. Так, 1 листопада, на позачерговій п’ятнадцятій сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання депутати одностайно проголосували за придбання технологічного обладнання для харчоблоків Кролевецького ліцею № 3 та Кролевецької спеціалізованої школи І—ІІІ ступенів № 1 у сумі 450 000 грн. та 300 000 грн. відповідно.

Фото без опису              Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь