Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 11.02.2022 15:50
Кількість переглядів: 639

Фото без опису

11.02.2022 року відбулося засідання місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, головним питанням було  вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Щоденний моніторинг захворюваності на COVID-19, показує, що чисельність активно хворих в порівнянні з минулим тижнем зріс на 139 чоловік і становить станом на 11.02.2022 року 633 особи. Одужало  -201, померло 3 особи.

Комісійно прийнято рішення на території Кролевецької міської територіальної громади продовжити з 12 лютого по 18 лютого 2022 року дистанційну форму навчання:

 - у закладах позашкільної освіти, в тому числі спортивного профілю (Кролевецька ДЮСШ «ОЛІМП»),  в закладах культури, у мистецькій школі Кролевецької міської ради, окрім індивідуальних занять, та в групах з неконтактних видів спорту.

 - завдяки своєчасно проведеним обмежувальним заходам спостерігається зменшення рівня захворюваності серед дітей молодшого шкільного віку, тому комісія прийняла рішення  дозволити з 14 лютого 2022 року відвідування закладів загальної середньої освіти учнями 1-4 класів за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів.

Рекомендувати керівникам закладів загальної  середньої освіти приймати рішення про навчання для 5-11 класів в звичайному режимі (очна форма навчання) в залежності від стану захворюваності педагогічних працівників та учнів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь