A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 15.02.2022 11:18
Кількість переглядів: 1115

Фото без опису

Сьогодні, 15 лютого, під головуванням Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Присутніми були 20 членів виконкому із 30. Також, в засіданні взяли участь: секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ, заступник міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ, керуючий справами виконавчого комітету Олег ХАЛЕЦЬКИЙ, старости старостинських округів громади та керівники окремих структурних підрозділів. Розглянуто 18 питань порядку денного.

Зокрема, члени виконкому опрацювали проекти рішень, які стосувались соціальної сфери, комунальної власності міської ради, організації надання дозвілів та ряду інших першочергових питань.

Розглянуто виконання Програми економічного і соціального розвитку Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки за 2021 рік, погоджено внесення змін до розпису бюджету Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік та підведено підсумки виконання бюджету Кролевецької міської територіальної громади за 2021 рік.

 

Членами виконкому схвалено програми "Сільське питне водопостачання в Кролевецькій міській територіальній громаді на 2022 рік", «Підтримки багатоквартирних будинків на території Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік». Розглянуто та затверджено штатний розпису КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "КРОЛЕВЕЦЬКА ЛІКАРНЯ" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ в новій редакції та підтримано питання щодо залучення лікарів та медичних працівників до складу позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії 

За рішенням виконавчого комітету  надано дозвіл  про видачу свідоцтва про право власності на нерухоме майно  Куріловій В.І. та Колодяжному Г.І., погоджено внесення змін та зняття громадян з обліку потребуючих поліпшення житлових умов, затверджено акти прийому-передачі комунального майна (вул. Горова, 29 м. Кролевець) , схвалено зміну наймача у договорі найму житла державного житлового фонду, підтримано питання дострокового припинення договору оренди комунального майна з ФОП Докукіною Т.О., надання поза чергою індивідуального жилого будинку батькам-вихователям дитячого будинку сімейного типу та надано дозвіл щодо зміни адреси об’єктів нерухомого майна на підставі упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна та дозвіл на видалення дерев.

У ході засідання активно обговорено питання влаштування малолітньої дитини Максимчука Д.А. до сім’ї патронатного вихователя Лубенець І.В.

Члени виконкому також долучилися до обговорення питання щодо діяльності координаційної ради з питань сімейної та ґендерної політики, протидії домашньому насильству, про яке інформував заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В’ячеслав ЖОВТЯ.

Рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Кролевецької міської ради у законодавчо визначені терміни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь