A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Дауншифтери із села Камінь, які житло у місті змінили на “максимальну природу”, а престижну роботу – на бджільництво.

Дата: 18.02.2022 08:32
Кількість переглядів: 1181

Фото без опису

Вже 11 років живуть на Кролевеччині у селі Камінь Дар’я Сапун та Андрій Радченко, які народилися, виросли та отримали освіту в Сумах, однак жити переїхали в село Камінь. Себе вони називають дауншифтерами. Житло у місті змінили на “максимальну природу”, престижну роботу – на бджільництво.

Чим же приваблює такий спосіб життя?

"Тут суцільна природа, максимальна, яка в нас ще є, – жива, насичена, якісна природа”, – каже Андрій. Вони залишили місто, великі перспективи і поступово стали займатися бджільництвом, зайняттям, що потребує роботи упродовж усього року. Вулики, рамки для бджіл, перетоплювали воск, відливали соти - все робили самі. Нещодавно спробували пекти хліб, а нині будують піч. “Іноді все-таки є відчуття, що якось в місті є свої переваги, свої моменти, але місто стискає у певні рамки, тут нікуди від цього не втечеш. Тут ці рамки відсутні”, – говорить Андрій.

Хочемо зазначити, що Дар’я Сапун та Андрій Радченко планують розпочати та вдосконалювати власний бізнес, а також поширювати та реалізовувати свій продукт і в цьому році зацікавлені взяти участь у проєкті «Туристичний трикутник Сумщини» та стати учасниками тренінгу «Розширені можливості офіційного працевлаштування за рахунок зеленого та крафтового туризму».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь