A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ЗАСІДАННІ МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 18.02.2022 15:31
Кількість переглядів: 1254

18.02.2022 року відбулося засідання місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, головним питанням було  вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Щоденний моніторинг захворюваності на COVID-19, показує, що чисельність активно хворих в порівнянні з минулим тижнем знизився на 163 чоловіки і становить станом на 18.02.2022 року 393 особи. Одужало  - 335, померло 3 особи.

Враховуючи зменшення рівня захворюваності, комісією прийнято рішення на території Кролевецької міської територіальної громади з                      19 лютого 2022 року дозволити відвідування закладів позашкільної освіти, в тому числі спортивного профілю (Кролевецька ДЮСШ «ОЛІМП»),  закладів культури, мистецької школи Кролевецької міської ради з дотриманням протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного  санітарного лікаря України від 22.08.2020 №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку з поширенням короно вірусної хворобо COVID-19».

Також нагадуємо, що керівникам закладів загальної  середньої освіти рекомендовано самостійно приймати рішення про навчання для 5-11 класів в звичайному режимі (очна форма навчання) в залежності від стану захворюваності педагогічних працівників та учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь