A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

22 ЛЮТОГО ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА.

Дата: 22.02.2022 13:48
Кількість переглядів: 865

Провів засідання голова комісії Євген ТРИГУБ. Участь у засіданні комісії взяли депутати Кролевецької міської ради Сергій МАЛАХОВ, Василь МАЦАК, Олександр РАКИТЯНСЬКИЙ та Еседуллах ХАНАЛІЄВ. Також, у роботі комісії взяли участь Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, керівники структурних підрозділів Кролевецької міської ради.

Постійна депутатська комісія обговорила питання порядку денного пленарного засідання  чергової двадцятої  сесії, що відносяться до її компетенції - внесення змін до програм, затвердження статутів комунальних підприємств, тощо.

Депутати заслухали та погодили питання що стосуються передачі, прийняття, зарахування та оцінки майна комунальної власності. Розглянули та погодили зміни до ряду програм: благоустрою населених пунктів на 2022 рік, фінансової підтримки комунальних підприємств, вуличного відеоспостереження Кролевецької міської територіальної громади. Заслухали підсумки виконання програм: підтримки багатоквартирних будинків, благоустрою населених пунктів, сільського питного водопостачання Кролевецької міської територіальної громади на 2021 рік та погодили на затвердження нові програми "Сільське питне водопостачання в Кролевецькій міській територіальній громаді на 2022 рік" та «Підтримки багатоквартирних будинків на території Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь