A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ, ФІНАНСІВ, ЦІН ТА СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО І КУЛЬТУРНОГО РОЗВИТКУ, ПЛАНУВАННЯ ТА ОБЛІКУ

Дата: 23.02.2022 18:29
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

Сьогодні, 23 лютого, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку. Провів засідання - голова постійної комісії Віктор КАМІНСЬКИЙ. Присутні члени комісії– Володимир ДЕМЧЕНКО,  Олександр ДЯЧОК, Дмитро КОВАЛЬОВ. Також взяли участь у роботі комісії Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН його заступник В’ячеслав ЖОВТЯ, керівники структурних підрозділів - головні розпорядники коштів, працівники апарату та виконавчих органів Кролевецької міської ради.

Заслухано та запропоновано до затвердження сесією звіти про виконання бюджету Кролевецької міської територіальної громади за 2021 рік, про виконання Програми економічного і соціального розвитку Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки за 2021 рік. Також погоджено ряд змін до діючих програм.

Одноголосно депутати підтримали виділення коштів в сумі 200,0 тис.грн. на закупівлю будівельних матеріалів для батальйону  територіальної оборони.  

Депутати розглянули та погодили до затвердження клопотання головних розпорядників коштів що стосувались збільшення коштів  на виплату матеріальної допомоги громадянам: з числа учасників антитерористичної операції (операції об’єднаних сил), з числа учасників бойових дій на території інших держав (воїнам-інтернаціоналістам), вдовам і дітям померлих учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та громадянам, постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС до річниці Чорнобильської катастрофи, до Дня вшанування ліквідаторів внаслідок аварії на ЧАЕС, особам з інвалідністю І групи, які пересуваються на візку, також виділення коштів для   поточного ремонту автомобільної дороги, тротуарів,благоустрою територій, підсипки та грейдування доріг, виконання нової програми підтримки багатоповерхових будинків та ін..

Загалом депутати працювали конструктивно та злагоджено, присутні активно включалися в обговорення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь