A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Комунальне підприємство «Кролевецьводоканал» та усі об’єкти підприємства працюють у штатному режимі!

Дата: 04.03.2022 09:12
Кількість переглядів: 415

Олег Шприндель: “За кошти міського бюджету на водоканалі ми революцію не  зробимо” | 05453 сайт Кролевця

Не дивлячись на воєнний стан в Україні, комунальне підприємство «Кролевецьводоканал» та усі об’єкти підприємства працюють у штатному режимі. Підприємство продовжує здійснювати централізоване водопостачання та централізоване водовідведення цілодобово та безперебійно, ліквідовувати аварії на водопровідних та каналізаційних мережах, надавати інші послуги. 

         Оскільки питна вода є основним чинником підтримання належного життєзабезпечення нашого міста, звертаємося до громадян з проханням більш раціонально та економно користуватися наданими Вам послугами.

В той же час КП «Кролевецьводоканал», продовжуючи надавати свої послуги безперебійно та цілодобово, недоотримує грошові кошти за ці послуги від абонентів підприємства, що в свою чергу може призвести до зупинки діяльності Підприємства, оскільки просто нічим буде сплачувати отримані рахунки за електричну енергію та видати заробітну плату своїм працівникам, сплачувати податки.  

 

         Оскільки, КП «Кролевецьводоканал» також потрібно працювати, продовжувати безперебійно надавати послуги з водопостачання та водовідведення громаді міста, звертаємося до громадян нашого міста з проханням по можливості своєчасно сплачувати надані Вам послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

         Доводимо до відома громадян міста про те, що протягом наступних днів, працівниками нашого Підприємства будуть виконані роботи з рознесення квитанцій за надані послуги з водопостачання та водовідведення.

Велике прохання не панікувати у випадку якщо побачите на своїх вулицях працівників КП «Кролевецьводоканал» та не перешкоджати їм розносити ці квитанції Вам!!! Кожен працівник Підприємства, що буде задіяний у даних роботах, матиме при собі відповідне посвідчення працівника КП «Кролевецьводоканал»!

 

 Якщо Споживачу, щось не зрозуміло по отриманій квитанції то Ви можете звернутись безпосередньо до абонентського відділу підприємства, або за телефоном (05453) 9-53-93 чи телефоном контролера вказаного безпосередньо в квитанції.

         Звертаємось також до підприємств та підприємців міста вчасно  подавати показники використання води та сплачувати вже отримані рахунки.

         При виникненні будь-яких питань по роботі Підприємства, а також виявлених аварійних ситуацій на мережах водопроводу та каналізації, просимо телефонувати за номерами телефонів: (05453) 9-55-44 в робочі дні, та за тел. +380971178329 цілодобово.

Все буде Україна! Тримаймося!

З повагою, колектив КП «Кролевецьводоканал»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь