Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК "СИЛА - В ЄДНОСТІ" У АЛТИНІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

Дата: 26.05.2022 10:19
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

Прагнення підтвердити активну життєву позицію, спрямовану на позитивні зміни навколишнього світу, привело жителів села Алтинівки до створення та реалізації ідеї проведення благодійного ярмарку «Сила – в єдності», який відбувся 24 травня.
Представлена на ярмарку рукотворна краса вишиваних полотен, неповторність та вишуканість в’язаних виробів, естетичний вигляд та чудовий смак домашньої випічки приваблювали своєю красою, нагадали про затишок мирного життя і спонукали до дій, спрямованих на швидке його відновлення.
Не марнуючи часу селяни викрали у війни кілька годин, протягом яких дарували один одному посмішки, раділи зустрічам, купували солодощі, квіти, розсаду, іграшки, вироби із дерева та іншу всячину, яку приготували спеціально для цього дня. Кожен присутній зберіг у своєму телефоні фотографії з «живими статуями» (Євгенії Толок, Вікторії Домашенко, Людмили Федченко, Софії Дорогої, Дар’ї Лецик, Олександри Рош), надзвичайно гарними вишиваними та мальованими картинами місцевих майстринь (Тетяни та Анастасії Соловей, Катерини Левкович, Валентини Погуляйло, Дарини Рубан, Олени Галушки, Ірини Семеницької, Софії Трусенко), усміхненими та прикрашених аквагримом лицями дітей (художник Юлія Чайка), відео із найбільш уподобаними художніми номерами концерту (солістів Вікторії Чудаковської, Ірина Семеницької, Лариси Сущенко, Дарини Рубан, Самодіяльного Народного хорового колективу, керівник Микола Кучерявий, артистів розмовного жанру Василя Безпалого, Анатолія Сороки, Віктора Сухоставського та ведучої Софії Трусенко).
Товари для продажу виготовили, виростили (розсаду рослин) власноруч, або ж надали Роман і Артем Бузовські з мамою Юлею, Микита Безкоровайний з бабусею Надією Устименко, Ліза Буб із мамою Олею, Алла Литвиненко, Інна Михалко та Інна Хармак, Ліза, Саша і Анатолій Рош із мамою Тетяною, Світлана та Віктор Сухоставські, Вікторія та Анастасія Соловей з мамою Тетяною, Вікторія Нипод і з бабусею Людмилою Гобечія, Олена Федченко та мама Тамара, Андрій Гончаров, Лариса Сущенко, Іван, Тетяна, Олександр та Юлія Карапати, Ніка Подлипна з мамою Інною, Назар, Матвій Панченко і мама Юлія, Марія Цвєтус з мамою Ілоною, Вікторія з мамою Оленою Глушко, Василь і Ірина Федіви, Олександр Нечипоренко, Віктор Сагань, Олександр Євтушенко (с. Поліське), Катерина Воскобойнікова, Олександр та Наталія Федченко, Раїса Калиш. Важливою була допомога в організації заходу педагогічного колективу Алтинівського ліцею, директора Михайла Федоренка та завуча Світлани Сухоставської, учнів – Карини Ковтун, Поліни Ілляшенко, Ангеліни Ромашко, Вікторії Груши, Вікторії Чайки, Юлії Ілляшенко у виготовленні реквізиту; молоді: Руслана Пилипенка, Івана Тимченка, Юрія Федченка, Костянтина Буба, Карини Міщенко, Андрія Буба, Анастасії Розенко, Анни Подлипної в обладнанні місця проведення. Староста села, Віктор Хоменко, незважаючи на надзвичайну зайнятість, підтримав проведення заходу, взяв у ньому активну участь та виступив перед односельцями з мудрою промовою, яку закінчив словами вдячності всім, хто зробив посильний внесок для наближення перемоги над підступним ворогом, який прагне позбавити наш народ можливості жити у вільній країні.
Швидко минули години приємних клопотів і настав час повертатися у реалії сьогодення - про них нагадують нам повітряні тривоги, новини з передових, тяжка робота для забезпечення урожаєм своїх співвітчизників. Але кожен повертався додому з почуттям виконаного обов’язку, гордості за себе і святою вірою у Перемогу.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь