A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і

Дата: 27.05.2022 11:49
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Сьогодні, 27 травня відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян під головуванням Ольги ПЕТРОВОЇ.

В роботі комісії взяли депутати: Ігор ГУМЕНЮК, Сергій ЗАВГОРОДНІЙ, Сергій ПЕТРУСЕНКО, Сергій ПОБИВАЙЛО та Аліна ОВСІЄНКО, керівники структурних підрозділів міської ради.

На початку засідання комісії виступили Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН та начальник фінансового управління Тетяна ОЛЕЩЕНКО, які акцентували увагу депутатів на відсутності достатнього фінансового ресурсу у міському бюджеті. У зв’язку з воєнним станом відбувається критичне зменшення надходжень до міського бюджету. У зв’язку із цим, фахівці міської ради проаналізувавши та опрацювавши різні варіанти, враховуючи, що з державного бюджету допомоги не надійде, змушені рекомендувати депутатам розглянути та прийняти рішення пов’язані з реорганізацією закладів дошкільної освіти, внесення змін до структури апарату, виконавчого комітету міської ради, закладів освіти, культури.

Також, депутати розглянули рішення пов’язані із змінами найменувань закладів середньої освіти відповідно до чинного законодавства. Всього депутати розглянули більше 20 питань порядку денного, погодили та рекомендували розглянути на сесії міської ради 31 травня.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь