A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку

Дата: 27.05.2022 17:54
Кількість переглядів: 289

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенні

Сьогодні у кабінеті міського голови відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку. Провів засідання голова комісії Віктор КАМІНСЬКИЙ. Присутніми були члени комісії: Володимир ДЕМЧЕНКО, Олександр ДЯЧОК, Дмитро КОВАЛЬОВ. Також, в роботі комісії взяли участь Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ та керівники структурних підрозділів міської ради.

Депутати розглянули клопотання, які надійшли до комісії та проєкти рішень, що плануються до включення до порядку денного чергової сесії.

Комісією розглянуті та погоджені проєкти рішень: Про затвердження звіту про виконання бюджету Кролевецької міської територіальної громади за І квартал 2022 року; Про затвердження рішень виконавчого комітету Кролевецької міської ради; Про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання від 24.12.2021 "Про бюджет Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік".

Також, депутати погодили зміни до ряду програм: соціального захисту населення Кролевецької міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки, забезпечення первинною медичною допомогою населення Кролевецької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, розвитку освіти Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік.

У зв’язку із критичним станом надходжень до міського бюджету під час воєнного стану комісія погодила для розгляду на пленарному засіданні міської ради питання: Про внесення змін до структури апарату Кролевецької міської ради та її виконавчого комітету, про затвердження структури фінансового управління у новій редакції, про внесення змін до структури відділу освіти, про внесення змін до структури відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

На зображенні може бути: 1 особа, сидить, наручний годинник та у приміщенні

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь