A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ДВАДЦЯТЬ ТРЕТІЙ СЕСІЇ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 31.05.2022 17:34
Кількість переглядів: 219

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

Сьогодні, 31 травня відбулась чергова двадцять третя сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання. На початку пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх наших загиблих героїв-захисників.????????

У пленарному засіданні взяли участь 16 депутатів із 26 обраних. Провів пленарне засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН.

????Депутатами розглянуто та затверджено блок фінансових питань: звіт про виконання бюджету Кролевецької міської територіальної громади за І квартал 2022 року; рішення виконавчого комітету Кролевецької міської ради; про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання від 24.12.2021 "Про бюджет Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік".

????У зв’язку з наявною економією коштів у кошторисі ДЮСШ «ОЛІМП» Кролевецької міської ради депутати погодили перерозподіл коштів для забезпечення участі двох талановитих вихованців ДЮСШ «ОЛІМП» Кролевецької міської ради разом з їхнім тренером Сергієм Щербанем у Чемпіонаті світу з радіопеленгації, який відбудеться у Румунії.

????Враховуючи зменшення майже як удвічі надходжень до міського бюджету під час воєнного стану, були затверджені рішення: Про внесення змін до структури апарату Кролевецької міської ради та її виконавчого комітету та відділів виконавчих органів міської ради. Всього заплановано вивільнення 28 штатних одиниць.

????Депутати розглянули та затвердили рішення пов’язані із змінами найменувань закладів середньої освіти відповідно до чинного законодавства, про реорганізацію Алтинівського, Грузчанського, Дубовицького, Мутинського, Обтівського, Спаського, Ярославецького закладів дошкільної освіти шляхом приєднання до відповідних закладів середньої освіти. Також, було прийнято рішення про припинення юридичної особи Кролевецького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №10 «Горобинка» Кролевецької міської ради.

????Затверджено нові тарифи на комунальну послугу з поводження з побутовими відходами: 18,60 грн. з 1 особи, які проживають у багатоповерхівці та 24,50 грн./особа для приватного сектора. Депутатами було погоджено рішення про придбання 50-60 сміттєвих баків для КП «Ремдільниця», в тому числі для приватного сектора.

????Також, на пленарному засіданні депутати внесли зміни до ряду програм, розглянули та затвердили рішення що стосуються комунального майна. Всього було розглянуто більше 40 питань порядку денного.

На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 10 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 8 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 3 людини, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь