A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 07.06.2022 15:55
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

07 червня 2022 року в залі засідань Кролевецької міської ради відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, під час якого було розглянуто питання забезпечення життєдіяльності  Кролевецької міської територіальної громади. Засідання провів міський голова Віктор ЛЕХМАН.
   - Внесли зміни до Програми благоустрою населених пунктів Кролевецької міської ради (територіальної громади) на 2022 рік.
- Виконком затвердив рішення про надання пільги орендарям на оплату за оренду торгового місця на території комунального підприємства "ЦЕНТРАЛЬНИЙ РИНОК" КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за травень місяць.
- Розглянувши звернення, заяви і клопотання громадян про видалення зелених насаджень, враховуючи акти обстеження, виконавчий комітет затвердив рішення про виділення аварійних дерев у парковій зоні, біля об’єктів освіти, старостинських округах та приватному секторі.
- Були внесені зміни до розпису бюджету Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік та ряду програм: забезпечення потреб харчування добровольчих формувань Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік, розвитку освіти Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік, "Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Кролевецької міської ради на 2022 рік", розвитку фізичної культури і спорту Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки. 
 - Також, члени виконкому розглянули та погодили ряд рішень з майнових та соціальних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь