A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Від початку війни АТ «Сумигаз» повернув доставку газу до 3,9 тисяч домоволодінь

Дата: 09.06.2022 14:39
Кількість переглядів: 283

Аварійно-ремонтні роботи тривають в усіх районах області, що постраждали від руйнувань. Газовики Сумщини працюють в посиленому режимі, відновлюючи зруйновані ворогом мережі, в небезпечних умовах повертають газ в домівки. За час війни було відновлено газові мережі в понад 100 населених пунктах області.

«Фахівці АТ «Сумигаз» локалізують витоки після обстрілів за першої можливості, - відзначають в компанії. - Роботи різної складності, часто потребують заміни ділянки підземних і надземних газопроводів, пошкоджених ворогом. Додаткові складнощі виникають на деокупованих територіях, де обстеження мереж можна проводити лише після розмінувань». Загалом на сьогодні в Сумській області без розподілу газу залишаються 252 домоволодінь.

Також газовики відновлюють виробничі бази, що постраждали від бомбардувань. З перших днів війни виробничі площі та офісні приміщення АТ «Сумигаз» в кількох населених пунктах постраждали від ворожих нападів. Були зруйновані приміщення, пошкоджена техніка. Газовики вже впорядкували територію виробничих баз та підготували приміщення до відбудови. Попри напад ворога, руйнування й активні бойові дії колективи районних відділень не покинули своє робоче місце і з перших днів війни ліквідовували аварії на мережах.

Газовики дякують клієнтам за підтримку економічного фронту та оплату за розподіл газу. Ці кошти йдуть на придбання матеріалів та обладнання для відновлення газорозподільних мереж, які знищив агресор.

Довідка. АТ «Сумигаз» працює під брендом РГК - Регіональна Газова Компанія.

Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Сумигаз» єдина на території Сумської області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. Система газопостачання Сумщини - це 12 тисяч км газових мереж. Клієнтами компанії є понад 4 тисячі підприємств, установ і організацій та 386 тисяч сімей, що становить 75% від загальної кількості домогосподарств області. Річний обсяг розподілу складає близько 600 млн. м3 природного газу. АТ «Сумигаз» забезпечує робочими місцями 1,9 тис. працівників та належить до одного із найбільших платників податків у Сумській області.

Діяльність із газорозподілу регулює НКРЕКП. Комісія затверджує інвестиційні програми та встановлює тарифи на розподіл газу для кожного оператора ГРМ – що впливає на ключові показники діяльності компаній.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь