Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ВИКОНКОМІ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.06.2022 14:04
Кількість переглядів: 318

На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять, люди стоять, офіс та у приміщенні

23 червня 2022 року у сесійній залі Кролевецької міської ради відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, під час якого були розглянуті питання забезпечення життєдіяльності Кролевецької міської територіальної громади. Засідання провів міський голова Віктор ЛЕХМАН.

????Члени виконкому одноголосно затвердили рішення Про внесення змін до Програми забезпечення потреб харчування добровольчих формувань Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік. Внесли зміни до Цільової соціальної програми цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2025 роки в частині забезпечення паливно-мастильними матеріалами, до розпису бюджету Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік та програм розвитку освіти Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік.

????Питання благоустрою території нашої громади є одним із пріоритетних, тому члени виконкому одноголосно підтримали рішення Про благоустрій території Кролевецької міської територіальної громади.

????Також, члени виконкому розглянули та погодили ряд рішень з майнових та соціальних питань.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь