A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Депутатський день продовжився спільним засіданням постійних комісій міської ради: з питань бюджету та з питань житлово-комунального господарства

Дата: 29.06.2022 07:58
Кількість переглядів: 329

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та люди стоять

епутатський день продовжився спільним засіданням постійних комісій міської ради: з питань бюджету (голова Віктор КАМІНСЬКИЙ) та з питань житлово-комунального господарства (голова Євген ТРИГУБ). В засіданні комісій взяли участь депутати: Володимир ДЕМЧЕНКО, Олександр ДЯЧОК, Василь МАЦАК, Олександр РАКИТЯНСЬКИЙ, Еседуллах ХАНАЛІЄВ, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, установ міської ради. Також, в роботі комісії взяли участь Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН та його заступник В’ячеслав ЖОВТЯ.

????Депутати розглянули клопотання головних розпорядників коштів, які надійшли до комісій та питання, які виносяться на пленарне засідання чергової сесії.

????Як зазначив міський голова залишається нагальним питанням - підготовка до нового опалювального сезону. ????Депутати обговорили пропозиції та погодили виділення коштів КП «Акватермо» для закупівлі дров, КП «Кролевецьводоканал» для закупівлі електронасосів.

Також, було підтримано виділення субвенції державному бюджету для закупівлі паливно-мастильних матеріалів для державного пожежно-рятувального загону м.Кролевець (ДСНС), Відділенню поліції (м.Кролевець) та Кролевецькому військкомату.

????Депутати погодили для затвердження на сесії Правила благоустрою території населених пунктів Кролевецької міської територіальної громади.

В цілому спільне засідання постійних комісій було конструктивним та із жвавим обговоренням.

На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 4 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь