A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 30.06.2022 15:26
Кількість переглядів: 384

Сьогодні, 30 червня відбулась чергова двадцять четверта сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання.

????Перед початком роботи сесії голова Кролевецької міської територіальної виборчої комісії Меняйло Людмила Григорівна зачитала Постанову Кролевецької міської територіальної виборчої комісії від 18.02.2022 №2, згідно з якою комісією визнано депутатом Кролевецької міської ради від Сумської обласної партійної організації «Слуга народу» –Лукаш Тетяну Володимирівну, лікаря-стоматолога , проживає у м.Кролевець замість вибувшого депутата Бобровицького Олександра Михайловича, який достроково склав свої повноваження за власним бажанням. Міський голова ????Віктор Лехман привітав депутаткиню з обранням та вручив їй посвідчення та нагрудний знак депутата Кролевецької міської ради.

????На початку пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували всіх українців, всіх військових та всіх цивільних, дорослих та дітей, кожного, хто загинув за Україну????????????????????????

У пленарному засіданні взяли участь 21 депутат із 26 обраних. Провів пленарне засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН.

????Депутатами розглянуто та затверджений блок фінансових питань: звіт про використання коштів резервного фонду бюджету Кролевецької міської територіальної громади за січень-травень 2022 року; рішення виконавчого комітету Кролевецької міської ради; про внесення змін до рішення вісімнадцятої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання від 24.12.2021 "Про бюджет Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік". Що стосується бюджетних питань: ????депутати одноголосно погодили виділення коштів КП «Акватермо» для закупівлі дров, КП «Кролевецьводоканал» для закупівлі електронасосів. ????Також, було підтримано виділення коштів для закупівлі паливно-мастильних матеріалів для місцевих добровольчих формувань територіальноії громади, виділення коштів для покращення матеріально-технічної бази для 17 державного пожежно-рятувального підрозділу м.Кролевець (ДСНС), Відділенню поліції (м.Кролевець) та Кролевецькому військкомату.

????затверджені зміни до ряду програм: економічного і соціального розвитку Кролевецької міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки; соціального захисту населення Кролевецької міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки; фінансової підтримки комунальних підприємств Кролевецької міської територіальної громади на 2019 - 2023 роки, а також до фінансового плану комунального підприємства ''Кролевецька лікарня" Кролевецької міської ради на 2022 рік.

????Обговоривши та врахувавши поправки, депутати одноголосно затвердили Правила благоустрою території населених пунктів Кролевецької міської територіальної громади.

????Також, депутати затвердили рішення, які стосуються комунального майна міської ради та земельних питань.

????В інших питаннях, депутат Ольга Петрова інформувала присутніх про те, що в міській раді створено робочу групу, яка займається питаннями перейменування вулиць, провулків та громадського обговорення демонтажу пам’ятників радянської епохи та пов’язаних з росією у населених пунктах громади та до якої увійшли депутати, краєзнавці, історики. Закликала депутатів активно долучатись до громадських обговорень.

В цілому сесія пройшла конструктивно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь