A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ДВАДЦЯТЬ П’ЯТІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.07.2022 16:01
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

Сьогодні, 27 липня відбулась чергова двадцять п’ята сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання.

На початку пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували героя-захисника Миколу Годунова, який загинув за Україну, її цілісність і незалежність.

У пленарному засіданні взяли участь 17 депутатів із 26 обраних. Провів пленарне засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН.

Депутати одноголосно затвердили звернення до Госпітальної ради Сумського госпітального округу та депутатів Сумської обласної ради, які представляють Кролевеччину - про збереження Кролевецької лікарні (текст звернення буде оприлюднено).

розглянутий та затверджений блок фінансових питань депутати одноголосно погодили виділення коштів на матеріальне забезпечення територіальної оборони (придбання форми та паливно-мастильних матеріалів), Також, було підтримано виділення коштів на заходи із санітарної очистки та благоустрою території нашої громади.

заслухали та взяли до відома звіт про результати роботи поліцейських офіцерів відділу поліції № 1 (м. Кролевець) на території Кролевецької міської територіальної громади за березень-липень 2022 року. Звіт працівників новоствореного підрозділу поліції перед депутатським корпусом відбувся вперше. Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН подякував поліцейських офіцерів громади за належне виконання заходів із забезпечення правопорядку під час воєнного стану, як в старостинських округах так і в місті Кролевець. Також, закликав до подальшої тісної співпраці з депутатським корпусом міської ради, старостами старостинських округів та мешканцями сільських громад у забезпеченні правопорядку на ввіреній території. На разі вирішується питання забезпечення службовим автотавтотранспортом, який вже знаходиться в Україні.

Також, депутати затвердили рішення, які стосуються змін до цільових програм, комунального майна міської ради та земельних питань.

В цілому сесія пройшла конструктивно, всі рішення затверджено одноголосно.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь