A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ДВАДЦЯТЬ ШОСТІЙ ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 12.08.2022 19:10
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Сьогодні, 12 серпня відбулась позачергова двадцять шоста сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання.

?Перед початком сесії відбулось спільне засідання постійних комісій міської ради, погоджувальна рада на яких депутати обговорили та погодили питання порядку денного.

?На початку пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували Героя-захисника Сергія Гавриленка, який загинув за Україну, її цілісність і незалежність??

?У пленарному засіданні взяли участь 19 депутатів із 26 обраних. Провів пленарне засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН.

?Депутати внесли зміни до бюджету Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік та до Програми заходів національного спротиву Кролевецької міської територіальної громади на 2022 рік. ??Одноголосно погодили виділення коштів (за рахунок залишків субвенції з державного бюджету, які склались на початок року) на матеріальне забезпечення добровольчих формувань територіальної громади.

??Також, депутати погодили виділення коштів на фінансову підтримку комунального підприємства критичної інфраструктури КП «Кролевецьводоканал».

?Депутати затвердили рішення, які стосуються змін до цільових програм, структури апарату міської ради і виконавчого комітету та питань управління комунальним майном.

?У різних питаннях перед присутніми виступила депутаткиня міської ради Наталія ДЕНИСЕНКО з проханням підписати петицію Ради дружин та матерів захисників України «Врятуй життя військовим» https://www.facebook.com/101179109290424/posts/131448322930169/?sfnsn=mo до Міжнародних інституцій. Запропонувала підтримати Звернення до Президента України та Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні (Головний офіс) вимогу щодо обов’язкового налагодження комунікації з родинами полонених виведених з території заводу «Азовсталь» м.Маріуполь????Депутати одноголосно доручили Кролевецькому міському голові підписати дані Звернення.

?У цілому позачергова сесія пройшла конструктивно, всі рішення затверджено одноголосно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь