A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На серпневій конференції педагогічних працівників Кролевеччини обговорили роботу галузі освіти, зважаючи на виклики воєнного стану.

Дата: 30.08.2022 16:30
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Сьогодні, відбулась традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Кролевеччини на якій обговорили роботу галузі освіти , зважаючи на виклики воєнного стану.

?Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН у вітальному слові щиро подякував педагогам ??за наполегливу і кропітку роботу по підготовці навчальних закладів, укриттів, сховищ до навчального року, адже безпека понад усе. І незалежно від того, яку форму навчання оберуть батьки, міська рада надає всю необхідну допомогу для проведення максимально безпечного і технічно оснащеного навчального процесу. Виразив тверду впевненість у перемозі ЗСУ над ворогом і що наші діти будуть навчатись за партами в школах під мирним небом України????

??Кращі педагоги були відзначені Грамотами, Подяками Департаменту освіти і науки Сумської ОДА??, Конотопської районної ради??, Кролевецької міської ради?? та Відділу освіти міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь