A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА СУМЩИНІ ПРИЗНАЧЕНО МАЙЖЕ ОДИН МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ СТРАХОВИХ ВИПЛАТ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК БОЙОВИХ ДІЙ І СІМ'ЯМ ЗАГИБЛИХ

Дата: 07.09.2022 10:07
Кількість переглядів: 235

Щоденно українські працівники отримують поранення під час роботи – російська агресія збільшила ризики травмування та смерті на робочому місці незалежно від спеціалізації та місця діяльності. Сьогодні в Україні близько 11 мільйонів працевлаштованих, ФОП, самозайнятих і фермерів – кожен з них застрахований у Фонді соціального страхування України на випадок поранення чи смерті внаслідок бойових дій.

        З початку повномасштабного російського вторгнення на Сумщині вже призначено страхові виплати за рахунок коштів Фонду соціального страхування України на суму 665 тисяч гривень – серед них одноразові допомоги сім’ям і утриманцям померлих внаслідок бойових дій, допомоги по тимчасовій втраті працездатності та щомісячні страхові виплати, які Фонд виплачуватиме потерпілим до повного відновлення здоров’я або пожиттєво.

        Загалом в Україні з початку війни Фонд соціального страхування України вже призначив страхові виплати на суму понад 5,5 мільйона гривень.

        Також потерпілі мають право на забезпечення медико-соціальними послугами за кошти Фонду – від санаторно-курортного лікування до оплати необхідного медичного чи постійного стороннього догляду, побутового обслуговування тощо.

        Нагадаємо, щодо кожного випадку поранень або смерті українських працівників внаслідок російського вторгнення організовується робота з розслідування, після завершення якого призначаються страхові виплати.

        Фонд соціального страхування України наголошує на потребі чіткого і безумовного дотримання інструкцій з охорони праці, слідування в укриття в разі повітряних тривог і інформування про них на підприємствах, розробленні і впровадженні алгоритмів дій працівників у випадку небезпеки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь