Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ВІДБУВСЯ ОБЛАСНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ВАСИЛЯ ЄРМОЛАЙОВИЧА ЖАРКОВА

Дата: 12.09.2022 11:20
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

Сьогодні, 11 вересня у м.Кролевець на міському стадіоні ім.Миколи Лавринця відбувся обласний турнір пам’яті одного із засновників футболу на Кролевеччині Василя Єрмолайовича Жаркова????

??Хочемо зазначити, що завдячуючи Асоціації футболу Сумської області (голова Андрій Прохорович), Асоціації футболу Конотопського району (голова Ігор Жила) турнір проводиться в статусі -обласного. Участь у турнірі взяли футбольні клуби ветеранів із міст: Шостка, Глухів, Путивль, Новгород-Сіверський (Чернінівська олбласть) та Кролевець???

?Турнір розпочався хвилиною мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. ??Вшанували пам'ять військовослужбовця строкової служби Глеба Кощеєва, який загинув захищаючи Україну на заводі «Азовсталь» м.Маріуполь??? ??Було акцентовано увагу – не забувати, чекати на повернення живими захисників України зниклих безвісти та військових, які вивезені із заводу «Азовсталь» м.Маріуполь і перебувають у полоні?

??Представники турніру вшанували пам'ять Василя Єрмолайовича покладанням живих квітів?

??На відкритті заходу, не зважаючи на осінню, дощову та вітряну погоду юні футболісти гордо тримали 10 метрове полотнище Державного Прапора України??

??У загальному підсумку змагань: І місце виборола команда м.Шостки;-ІІ місце команда з Новгород-Сіверського;

-ІІІ місце у команди ветеранів з м.Путивль, IV місце у ФК «Ветеран» м.Кролевець і V місце у команди із м.Глухів?

??Команди переможці та учасники були відзначені Кубками та Грамотами???

??Голова асоціації футболу Конотопського району Ігор Жила подякував командам за участь у турнірі, вручивши Державні Прапори України??футбольні м'ячі?? та вимпели Асоціації футболу. А також, привітав гравців-ветеранів футболу з ювілейними Днями народження і вручив Подяки: Петру Пустовойту, Олександру Булаху та Анатолію Сороці???

??Організатори турніру висловили щиру вдячність за допомогу голові Конотопської районної ради Віктору Бику, Кролевецькому міському голові Віктору Лехману, депутатському корпусу Кролевецької міської ради, Оксані і Євгену Кощеєвим, Дмитру Ковальову, Наталії Лехман, Наталії Бик, Миколі Нечиту, Сергію Буйвалу, Володимиру Велесю, Станіславу Велесю та всім хто допомагав у проведенні турніру?????

??Щиро дякуємо організаторам, футбольним командам, спонсорам та вболівальникам за проведення обласного турніру пам’яті Василя Єрмолайовича Жаркова! ????

Фото Володимира Германа

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь