Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВОНИ ПЕРШІ ТАМ ДЕ ПОТРІБНА ДОПОМОГА ЛЮДЯМ! НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ЧЕРГУВАННЯ НЕСУТЬ 15 КОМАНД МІСЦЕВОЇ ПОЖЕЖНОЇ ОХОРОНИ.

Дата: 16.09.2022 13:17
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

Це бригади рятувальників у старостинських округах Кролевецької територіальної громади, які несуть цілодобове чергування в депо, виїздять гасити вогонь, ліквідації наслідків негоди так само, як і працівники Держслужби із надзвичайних ситуацій. Проте фінансують їхню роботу із місцевого бюджету.

?Місцева пожежна охорона Кролевецької міської ради створена у 2020 році. Керівник - Володимир НЕЛАСИЙ. До її складу увійшло 15 місцевих пожежних команд. У комунальній установі працює 51 працівник, з них 49 чол. – працівники місцевих пожежних команд.

?На цілодобовому чергуванні знаходиться 15 пожежно-рятувальних автомобілів, які мають запас пального для виїзду на надзвичайні події та забезпечуються запчастинами.

?За 8 місяців 2022 року сільські пожежні здійснили понад 50 виїздів для гасіння будинків, господарських споруд, сухої трави, сміттєзвалищ, ліквідації наслідків негоди, забезпечення населення водою.

?Працівники місцевих пожежних команд несуть цілодобове чергування в депо, а також, у зв’язку з воєнним станом - у формуваннях з охорони громадського порядку, активно беруть участь та допомагають у благоустрої на території старостинських округів.

??Напередодні Дня рятувальника щиро дякуємо вам за роботу! ???. ??Бажаємо міцного здоров'я?, миру ??, професійних успіхів?, терпіння і сил на довгі роки, благополуччя й удачі, добробуту та оптимізму, сімейного щастя, злагоди та Божої благодаті!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь